dilluns, 21 de novembre del 2011

10.11.11 Sessió 11

El 10 era dijous, així que ens tocava amb l’Àngels. Aquesta sessió ha estat bastant interessant, l’Àngels ens ha parlat de la tipografia de les lletres, el ús i la llegibilitat d’aquestes i també del disseny efectiu.

Primer hem vist els diferents tipus de lletres; rotulades, de símbols, escrites a mà... També hem vist programes de text com el word, i hem parlat dels inconvenients i avantatges que té. Més tard hem vist els tipus d’alineació, el interlletratge, el tabulador... Com utilitzar aquests d’una manera adequada.
Més tard hem vist uns textos, i els hem pogut comparar. D’aquesta manera hem pogut veure que la seva llegibilitat depenia molt de conceptes que em treballat anteriorment, com el tipus de lletra, el interlletratge...

Per últim hem parlat del disseny efectiu, com hauria de ser aquest perquè un text fos el més correcte possible. Ens ha explicat que el disseny efectiu es basa en la proximitat, la repetició, l’alineació, el contrast, saber respectar el que és més important, el text, el tipus de lletra, les imatges, el fons de pantalla, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada