dissabte, 19 de novembre del 2011

08.11.11 Sessió 10

El 8 era dimarts així que ens tocava classe amb l’Eduard. En aquesta sessió vam estar treballant amb el google Apps; vam començar a gestionar un bloc. Per gestionar el bloc hem treballat amb el gmail i el google docs.
Aquests dos instruments, el gmail i el google docs, abans eren bastant desconeguts per a mi, però ara des de que estic a la universitat, i sobretot des de que fem l’assignatura d’alfabetització digital, els utilitzo sovint. Gràcies a això he descobert que és un instrument molt pràctic per treballar per exemple en grup.

Una de les tasques que vam començar amb el google docs, és fer un conte de Nadal amb tots els companys i companyes de classe. Després de redactar el conte havíem de buscar una imatge de Nadal. Primer havíem de buscar qui era l’autor d’aquesta imatge i més tard havíem de mirar si podíem utilitzar la imatge. Quan ja teníem una imatge que podíem utilitzar l’havíem de afegir a l’àlbum de fotos del Picassa, el qual està compartit amb la resta de companys. Finalment vam aprendre a fer una enquesta amb un altre aplicació del google.

Al acabar la classe vaig sortir una mica cansada i nerviosa, ja que crec que vam tenir massa informació en poc temps, vam fer moltes coses, o va explicar moltes coses en poc temps. Moltes vegades em perdia i no sabia com seguir, a més tenia que compartir un ordinador amb un altre company i no aconseguíem seguir el ritme de la classe.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada