dimarts, 24 de gener del 2012

19. 01. 12 Sessió 22


El 19 era dijous, així que esperàvem a l’Àngels, però va venir l’Eduard. Aquesta sessió estava destinada a la realització d’una pagina web, per utilitzar-la de portafoli de l’assignatura d’Alfabetització digital. A aquesta pagina hem d’enllaçar tot lo que hem fet a l’assignatura.

Aquest lloc web el vam crear a partir de dos programes, el Koompozer i el Filezilla. D’entrada aquesta proposta ha creat un nerviosisme a la classe, ja que creiem que era molt més difícil, i amb els exàmens i els treballs de les altres assignatures no donem abast, però després l’Eduard ens ho ha explicat millor i  la classe ha anat a millor.
La veritat és que aprendre a crear una pagina web és una cosa que crec que està molt bé, era una cosa que veia força difícil, i m’ha agradat poder aprendre a realitzar una, encara que sigui de manera senzilla.

Per acabar, m’agradaria dir que tots els  integrants de la classe d’Alfabetització digital NO podem disposar d’un ordinador per fer tasques individuals com aquestes, crec que no hi ha dret, que és una vergonya que uns puguin avançar feina i d’altres hagin d’estar mirant i apuntant a un full, per quan arribin a casa començar el treball. Tots hem de tenir les mateixes oportunitats i avantatges, crec que això hauria de canviar en un futur, perquè no és gens just.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada