dimarts, 24 de gener del 2012

17. 01. 12 Sessió 21


El 17 era dimarts, així que ens tocava amb el Joan – Anton. Aquesta sessió també estava destinada al projecte final, fet que totes esperàvem i que d’altre banda agraïm molt, ja que amb els exàmens  no ens queda massa temps lliures, i poder utilitzar aquestes classes és una gran sort.

Les quatres integrants del grup hem seguit  avançant el nostre projecte, primer de tot hem donat les ultimes pinzellades als Jclic. Són quatre activitats, per suposat relacionades amb el Nadal, que presentarem com un pack, en la que en un mateix projecte de Jclic els infants podran trobar les diferents activitats; una sopa de lletres, un trencaclosques, una activitat de relacionar sons amb imatges, entre d’altres.

Després ens hem posat a iniciar el vídeo que farem amb el movie maker; un conte dels tres Reis Mags. Jo personalment conec força aquest programa, i el domino bastant, segur que ens queda un vídeo molt maco.

També hem pensat, que si el temps ens ho permet volem presentar totes les activitats del nostre projecte a un lloc web, perquè d’aquesta manera tothom podrà accedir a elles, però és una idea, no sabem si la podrem portar a terme.

Cada vegada té més forma el nostre projecte, ens quedarà molt bonic!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada