dilluns, 26 de desembre del 2011

Les EVE/A a l'educació infantil

Durant tot aquest semestre amb l’Eduard, hem treballat les EVE/A a l’educació infantil. Al principi, crec que no li donàvem la importància que té, ja que penso que la veiem com una forma de treballar amb els infants, que podies o no podies escollir. A hores d’ara, després de tot el treball realitzat durant el primer semestre, puc dir que considero molt important i necessari treballar les TIC/TAC, i altres recursos i eines digitals a l’educació infantil. Estic completament segura de que quan sigui mestra les utilitzaré tant com pugui, ja que crec que porten molts avantatges, encara que també crec que no hem de deixar enrere els recursos tradicionals, si no utilitza tots dos, combinant-los de manera intel·ligent.

Ha estat molt enriquidor per a mi, poder conèixer tants recursos digitals, tant per utilitzar amb els nens i nenes com el jclic, la pissarra digital... com per nosaltres mateixes com a professionals, aprenent a crear el moodle, el bloc, l’àlbum picassa... Conèixer i treballar amb aquests recursos ens ha fet donar-lis la importància que realment tenen, valorant així més les noves tecnologies treballades amb els més petits

Estic contenta amb el que m’ha aportat tant la part de l’Eduard, i la de  l’Àngels i el Joan – Anton en conjunt,  considero que són molt útils pel nostre aprenentatge com a mestres d’educació infantil.

 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada