diumenge, 25 de desembre del 2011

01.12.11 Sessió 15

El dijous 1 com sempre ens tocava amb l’Àngels. Aquesta classe la vam destinar a treballar amb el Power Point, però d’una forma poc convencional, es tractava de fer un joc interactiu amb el Power Point, de primeres em va semblar molt difícil, mai li havia vist un altre ús, a part del de poder fer una presentació amb diapositives.
Primer de tot l’Àngels ens va ensenyar un model de joc interactiu, i ens va explicar com estava elaborat. Tot era a partir de hipervincles, havíem de hipervincular les diferents diapositives de forma que al clickar a sobre del hipervincle ens portes a la diapositiva desitjada. Després de l’explicació, ens vam posar a experimentar per construir un joc interactiu.
Jo anava amb la Marina, vam pensar en el tema del nostre joc interactiu, i vam creure interessant fer un joc que tractes les diferencies físiques entre les persones i els animals, creiem que és interessant per treballar amb els infants. Així que ens vam posar a buscar imatges d’una qualitat alta i vam començar a muntar el nostre joc interactiu.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada