divendres, 14 d’octubre del 2011

29.09.11 Sessió 4

El dia 29 era dijous, així que ens tocava amb l’Àngels, el primer que vam fer a aquesta sessió va ser parlar del exercici del dia anterior, el de dibuixar al paint les diferents paraules que ella ens deia, vam descobrir el veritable significat d’aquestes paraules, totes i cada una d’elles eren noms de patates, ens vam quedat tots parats, ningú s’ho imaginava!
Després de conèixer el significat d’aquelles paraules tant estranyes, ens vam posar mans a la feina i vam començar a parlar de la fotografia, aquesta classe em va interessar molt, ja que la fotografia és un tema que m’encanta. Vam comentar a través dels diferents power points els diversos enfocaments que hi ha, el angles i plans amb el qual es pot realitzar les fotografies i amb els quals pots donar-les una intenció diferent a la mateixa foto. També ens va presentar un altre power point amb fotògrafs professionals que feien fotografies molt maques i molt interessant, em va agradar molt aquesta sessió.
Finalment va explicar la pròxima feina que tindríem que realitzar, amb les parelles de l’altre activitat tindríem que fer fotos tenint en compte els diferents enfocaments, plans i angles, és una activitat que té molt bona pinta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada